21 ago 2019, 22:11

Заръка 

  Poesía » De amor
946 5 5

Нека бъде любов! Безусловна, красива и трайна!

Нека силно искри във очите и топли сърцата!

Нека няма ви живота ви болки, тревоги и тайни!

Ако има сълзи – то от щастие да са проляти!

 

Нека бъде любов! Всеотдайна, добра, търпелива...

И по пътя ви общ да посява и сбъдва мечтите.

Ти за нея роден си, а Тя... Тя така ти отива!

Всяка капчица нежност ви чака, да я споделите!

 

Пожелавам ви щастие, колкото цял свят голямо!

Изпитания също, за да ви сплотяват, калят...

Ей така останете завинаги – рамо до рамо!

С тази крачка започва за вас най-мечтания път!

 

Павлина Соколова

© Павлина Соколова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??