19 dic 2004, 22:01

Защо 

  Poesía
835 0 0

                               
                      Защо отиде си от мен,
                     беэ да питаш,
                    защо, кажи ми, защо!
                    Защо остави ме сама
                     защо, беэ нищо да ми кажеш,
                    защо, кажи ми, защо!
                    Защо, може би си знаел,
                   знаел си, че ще намеря друг
                  по-хубав и по-красив!
                   защо, кажи ми, эащо!...  

© Анжела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??