19 дек. 2004 г., 22:01

Защо 

  Поэзия
830 0 0

                               
                      Защо отиде си от мен,
                     беэ да питаш,
                    защо, кажи ми, защо!
                    Защо остави ме сама
                     защо, беэ нищо да ми кажеш,
                    защо, кажи ми, защо!
                    Защо, може би си знаел,
                   знаел си, че ще намеря друг
                  по-хубав и по-красив!
                   защо, кажи ми, эащо!...  

© Анжела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??