23 may 2008, 13:46

Защо 

  Poesía » De amor
482 0 1

Защо изчезна в онзи миг,

защо изгасна любовта ти в онзи миг,

защо забрави ме и замени ме с нея,

защо излъга ме, че не е заради нея?

От изневярата ти толкова боли,

когато за теб се сетя, сърцето ми гори,

сега осъзнавам, че ти си една лъжа,

а аз за теб съм била просто поредната игра!

Защо продължавам да те чакам,

защо да се върнеш аз очаквам,

защо не осъзнавам, че ти си егоист,

защо продължавам да бъда оптимист?

Защо още те желая,

защо продължавам за теб да мечтая,

защо обичам те и защо те мразя?!

Защо е вечния за сърцето ми въпрос,

защо не забравя, че съм била поредната игра,

защо не забравя за теб на мига?

 

© Камелия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Може да поработиш още по стиха,да изчистиш повторенията в
    началото-миг, нея, на края -не забравя и др.Ще се получи,
    инъче има чувство,има въздействие! Успех!
Propuestas
: ??:??