27 oct 2024, 11:28

Защо 

  Poesía » Canción de autor
46 0 0

Искам, Аз да съм!

Искам и да бъда...

Живот, като в сън -

мечта или присъда.

 

Какво ли, Аз не бях?

Какво ли и не съм?

Любов или пък грях

в живота като в сън.

 

Течах! Горях! Ламтях!

Без злоба аз обичах...

Мечтите сбъдвах

и още те обичам...

 

Безвремие и чисто време

се вливаха във тях.

И не морето до колене!

Защо ли Аз живях?

© Веселин Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??