26 mar 2009, 14:29

Защо? 

  Poesía
481 0 5

               ЗАЩО?

 

Отлетяха всичките лета.

Последното някой го открадна.

За него дойдох на край света.

Но тук намерих зима хладна.

 

Пламъка студен разгаряме в нас -

измръзнали души да стоплим.

На спомените оставихме власт.

 

… Защо ли, миналото чоплим?

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??