ЗАЩО?
Отлетяха всичките лета.
Последното някой го открадна.
За него дойдох на край света.
Но тук намерих зима хладна.
Пламъка студен разгаряме в нас -
измръзнали души да стоплим.
На спомените оставихме власт.
… Защо ли, миналото чоплим?
© Мимо Николов Всички права запазени