7 sept 2008, 20:59

защо... 

  Poesía » Otra
502 0 4
 

  

                             Защо...

Защо като погледна надясно виждам злоба?

Защо като погледна наляво виждам омраза?

Защо човекът е лош още в майчината си утроба?

Защо човекът винаги казва - той така каза?

 

Защо никога не приемаме вината?

Защо не чуваме чуждите думи?

Защо модата завладява душата?

Защо ни интересуват само нови албуми?

 

Защо изчезна толерантността?

Защо изчезна добротата?

Защо погубваме света?

Къде изчезна красотата?

 

Това не знае никой.

Никой, освен мен.

Но недей, недей, не питай.

Ще узнаеш някой ден.

 

 

© Веси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??