21 jul 2009, 10:14

Защо 

  Poesía » De amor
425 0 1

Защо, когато те обичам, светът е против мен?

Защо, когато аз те мразя,

усмивката ти е за мен?

 

Защо очите ти са тъжни във всеки светъл ден?

Защо ли толкоз те обичам,

щом ти не си за мен?

© Георги Дяволски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??