21 июл. 2009 г., 10:14

Защо 

  Поэзия » Любовная
432 0 1

Защо, когато те обичам, светът е против мен?

Защо, когато аз те мразя,

усмивката ти е за мен?

 

Защо очите ти са тъжни във всеки светъл ден?

Защо ли толкоз те обичам,

щом ти не си за мен?

© Георги Дяволски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??