26 may 2004, 20:40

Защо 

  Poesía
2036 0 2
Защо той е в моето сърце,
защо тая мечтите още в мен,
защо споменът не иска да умре,
да замине,като хубав ден?!?

Защо в сънищата си те виждам,
защо нищо не е като преди,
искам да те ненавиждам,
но оставил си във мен болезнени следи?!?

Защо остави спомен да гори,
защо позволи да кажем"стига",
сега и в сънищата ми дори,
ужасната болка ме настига?!?

Защо загърби любовта,
защо остави да боли,
защо не се посвети на красота,
а каза:"За мен се в нощите моли"?!?

Защо сега седиш и чакаш ме навън,
защо изпитваш празнота в твоето сърце,
защо кошмар е твоят сън,
защо сълза,след сълза тече по твоето лице?!?

Защо не пренабрегна гордостта,
защо си тръгна наранен,
защо сега ще просиш любовта,
като можеше да я изпиташ с мен?!?

© Черната Далия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??