8 ago 2013, 0:07

Защо 

  Poesía » De amor
586 0 1

Обичам те, обичаш ме,
защо не можем да се разберем?
Наричам те, наричаш ме
спасение във съдния си ден...

 

Изгарям те, изгаряш ме,
защо тогава умираме от студ?
Нуждая се, нуждаеш се,
а се препъваме един във друг?

© Петър Донов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??