8.08.2013 г., 0:07 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
582 0 1

Обичам те, обичаш ме,
защо не можем да се разберем?
Наричам те, наричаш ме
спасение във съдния си ден...

 

Изгарям те, изгаряш ме,
защо тогава умираме от студ?
Нуждая се, нуждаеш се,
а се препъваме един във друг?

© Петър Донов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??