10 mar 2010, 14:29

... Защо? 

  Poesía » De amor
766 0 3


... Защо?

Защо се връщат чувствата забравени...

изгубили ключа за своя дом?

Защо почукват... молейки отчаяно,

за глътка близост? Търсеха подслон.

Защо отворих им...

щом бравата в сърцето си

завинаги разбих?... Тъй молеха

и плачеха отчаяно...

потърсих нова... после я смених.









© Мариана Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??