... Защо?
Защо се връщат чувствата забравени...
изгубили ключа за своя дом?
Защо почукват... молейки отчаяно,
за глътка близост? Търсеха подслон.
Защо отворих им...
щом бравата в сърцето си
завинаги разбих?... Тъй молеха
и плачеха отчаяно...
потърсих нова... после я смених.
© Мариана Александрова Всички права запазени