21 dic 2018, 23:06

Защо? 

  Poesía » De amor
630 1 0

"Защо обичаш ме?"

Нима отговор е нужен?

Защо птичките летят, а вятърът ехти?

Нима обичащият трябва да е гузен?

Не е ли любовта, там където са сълзи?

© Тачо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??