Dec 21, 2018, 11:06 PM

Защо? 

  Poetry » Love
644 1 0

"Защо обичаш ме?"

Нима отговор е нужен?

Защо птичките летят, а вятърът ехти?

Нима обичащият трябва да е гузен?

Не е ли любовта, там където са сълзи?

© Тачо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??