21 дек. 2018 г., 23:06

Защо? 

  Поэзия » Любовная
643 1 0

"Защо обичаш ме?"

Нима отговор е нужен?

Защо птичките летят, а вятърът ехти?

Нима обичащият трябва да е гузен?

Не е ли любовта, там където са сълзи?

© Тачо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??