4 mar 2008, 10:05

Защо дойде? 

  Poesía » De amor
703 0 2
Защо дойде ти тази вечер?
Защо поиска да ме видиш?
Нали избра да бъдеш с нея,
защо потърси ме сега?

Нима след всичко мога да ти вярвам,
нима си спомняш онова,
което чувстваше сърцето ми голямо,
преди да го убиеш със една лъжа?

Сега си тук, но лъжеш нея,
онази твоя, истинска любов.
Но остани, нека я боли,
нали заради нея мъка ти ми причини!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ах,колко е сладка тази болка ...трябва да я изживееш...Вили
  • !!!
    Криси... Усмихни се!
Propuestas
: ??:??