18 jul 2007, 22:45

Защо го направи? 

  Poesía
641 0 1
Никой не се е обръщал към мене така,
както ти го направи.
Никой не ме е карал да се чувствам така,
както ти го направи.
Но от раз ти ме забрави,
кажи ми защо го направи?
Да страдам ти ме остави,
кажи ми защо го направи?
Стоях до телефона и чаках,
а ти какво направи?
Прочетох sms-ите ти и плаках,
осъзнаваш ли какво направи?
Ако ми беше казал по-рано защо ме остави
щеше да разбереш за голямата грешка, която направи!

© Мая Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??