Jul 18, 2007, 10:45 PM

Защо го направи? 

  Poetry
633 0 1
Никой не се е обръщал към мене така,
както ти го направи.
Никой не ме е карал да се чувствам така,
както ти го направи.
Но от раз ти ме забрави,
кажи ми защо го направи?
Да страдам ти ме остави,
кажи ми защо го направи?
Стоях до телефона и чаках,
а ти какво направи?
Прочетох sms-ите ти и плаках,
осъзнаваш ли какво направи?
Ако ми беше казал по-рано защо ме остави
щеше да разбереш за голямата грешка, която направи!

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??