22 mar 2008, 23:12

Защо ли 

  Poesía » De amor
554 0 4

- Слънцето

 защо изгрява денем?

- Как защо?

Да те целува вместо мене!

- А защо

само нощем светят звездите?

- През деня

греят на мойта любима очите!

- А дъждовете,

защо валят дъждовете?

- По теб,мила моя,

си изплаках очите, и двете!

 

© Мария Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??