- Слънцето
защо изгрява денем?
- Как защо?
Да те целува вместо мене!
- А защо
само нощем светят звездите?
- През деня
греят на мойта любима очите!
- А дъждовете,
защо валят дъждовете?
- По теб,мила моя,
си изплаках очите, и двете!
© Мария Костова Все права защищены
Поздрави!!!