22 sept 2008, 12:13

Защо ли? 

  Poesía » De amor
1030 0 38

Защо ли всеки път, когато

ти спираш в мойте мисли,

ми става странно на душата

и сякаш се пречиствам,

изгаряща от болка сладка?...

 

Със слънчев лъч - усмивка

и с шепота на влюбен вятър

за миг към тебе литвам...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??