10 ene 2007, 12:57

Защо, любими?! 

  Poesía
697 0 2

Нима плачеш ти, любими?

Нима раних и твоята душа?

Нима във вечерите сини

си чувствал липсата на любовта?...

 

 

 

Какво ти става, моля те, кажи ми!

Защо мълчиш? Но не сега!

О, скъпи, моля те, прости ми!

Нима си тръгна любовта?!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??