10.01.2007 г., 12:57 ч.

Защо, любими?! 

  Поезия
694 0 2

Нима плачеш ти, любими?

Нима раних и твоята душа?

Нима във вечерите сини

си чувствал липсата на любовта?...

 

 

 

Какво ти става, моля те, кажи ми!

Защо мълчиш? Но не сега!

О, скъпи, моля те, прости ми!

Нима си тръгна любовта?!

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??