24 jun 2010, 19:45

Защо ми даде тази роза 

  Poesía » De amor
1102 0 26

Защо ми даде тази роза,

да я захвърля ми е жал,

в душата си ли да я сложа,

там ще увехне от печал.

 

Отдавна вече вази нямам,

последната я счупих с плам,

какво със розата да правя,

ти имаш опит по-голям.

 

Защо ми даде тази роза?

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??