11 jul 2006, 13:35

ЗАЩО МИ КАЗВАШ??... 

  Poesía
740 0 6

ЗАЩО МИ КАЗВАШ - "ОТВОРИ ОЧИ!",
КОГАТО АЗ ТЕ ГЛЕДАМ СЪС СЪРЦЕТО?
ЗАЩО МИ КАЗВАШ, ЧЕ СИ "ПРОЗА" ТИ,
КОГАТО ЧУВАМ ХИЛЯДИ ПОЕТИ?


ЗАЩО МИ КАЗВАШ - "ПОСЛЕ ЩЕ БОЛИ!",
КОГАТО ИСКАМ ДА ТИ ДАМ ЗВЕЗДИТЕ?
ЗАЩО МИ КАЗВАШ - "АЗ ПРЕДУПРЕДИХ!",
КОГАТО КРИЯ В ТЪЖЕН СМЯХ СЪЛЗИТЕ?


ЗАЩО НЕ КАЖЕШ НА РЕКАТА - "СПРИ!"
КОГАТО БАВНО ВЛИВА СЕ В МОРЕТО?
ЗАЩО НЕ КАЖЕШ НА СНЕГА - "ГОРИ!",
КОГАТО ЛЕДЕН ПАДА ОТ НЕБЕТО?


ЗАЩОТО ЗНАЕШ... МНОГО ЩЕ БОЛИ...

© Крал Артур Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??