21 oct 2006, 9:15

Защо не се научих  

  Poesía
766 0 10

Защо не се научих да те мразя

можеше и да не ме боли.

Но не! Аз трябваше да те запазя

и скрия пак дълбоко в себе си.

 

Защо не се научих да забравям

и да не търся твоите очи

а мислите от тръни изтъкани

раздират нови кървави следи.

 

Защо не се научих да прощавам

за твоето безумно бягство

към теб да тичат мислите оставям

помни че обичта ни е богатство.

 

Едва ли някога ще се науча

всъщност не искам да го правя -

Обичам те!..едва ли е заразно..

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??