Пристрастен съм към начина,
по който нараняваш,
към начина, по който ми противоречиш
Кълна се,
че всичко изглежда по-зле през нощта, мислех, че те преодолявам
Не ме интересува дали всяка твоя дума е лъжа
Така че, кажи ми доста лъжи,
погледни ме в лицето
Кажи ми,
че ме обичаш,
дори да е лъжа
Мисля за теб,
ти си в главата ми
Без теб се чувствам мъртъв
Мъртъв, мислейки за теб,
ти си в главата ми
Защо се връщам към теб,
като нямам нищо против,
ако ми съсипеш живота?
© Емил Богданов Todos los derechos reservados