2 мая 2020 г., 10:52

Защо се връщам към теб? 

  Поэзия
543 0 0

Пристрастен съм към начина,

по който нараняваш,

към начина, по който ми противоречиш
Кълна се,

че всичко изглежда по-зле през нощта, мислех, че те преодолявам
Не ме интересува дали всяка твоя дума е лъжа
Така че,
кажи ми доста лъжи,

погледни ме в лицето
Кажи ми,

че ме обичаш,

дори да е лъжа

 

Мисля за теб,

ти си в главата ми
Без теб се чувствам мъртъв
Мъртъв, мислейки за теб,

ти си в главата ми

 

Защо се връщам към теб,

като нямам нищо против,

ако ми съсипеш живота?

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??