8 sept 2007, 11:25

Защо се върна 

  Poesía
934 0 2
Защо се върна ти, любов голяма?
Защо искрата отново запали?
Защо любовта ми изрови
от тъмнината на моето сърце?
Бях се примирила, че вече те няма...
че ги няма очите ти, в които гледах с толкова любов,
че я няма усмивката,
която ми даваше сили да живея,  че те няма...
Научих се да живея
само със спомените и мечтите за теб...
Но в онзи мрачен и дъждовен ден,
ти дойде и тихичко и плахо седна
на отсрещното сепаре.
Тогава сърцето ми лудо заби,
защото видя момчето, на което то принадлежи...

© Симона Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Незнам дали е истинскарзнам само,че боли от нея...
    Мерси много
  • Любовта може би се е върнала,защото е ИСТИНСКАТА...Имаш талант.
    Пиши и публикувай още.Добре дошла от мен и успех!
Propuestas
: ??:??