25 ago 2012, 9:47

Защо си тръгна, мила 

  Poesía » De amor
454 0 0

Повиках те по име,

но ти не се обади.

Повиках и зад тебе,

но ти не се обърна.

Повиках отдалече,

но ти не се и върна.

Замина надалече

и без да те прегърна.

 

Остана твойто име

във мене да живее.

В студеното през зиме

сърцето да ми грее.

 

И тебе ще те помня

във времето до края.

За тебе ще си спомня

и даже да съм в Рая!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??