8 ene 2011, 22:48

Защо съм влюбен в теб 

  Poesía » De amor
907 0 2

         

         Защо съм влюбен в теб - не зная,

         макар и невъзможна да е таз любов;

         макар до болка аз да те желая;

         макар за нея да не съм готов.

         Защо съм толкоз глупав и въздържан,

         макар да знам, че грешно е това;

         макар че вече аз едва издържам;

         макар че не намирам точните слова.

         Защо съм винаги така спокоен,

         макар че идва ми да изкрещя;

         макар светът да е така устроен;

         макар и коня за кокошка да сменя.


 

         Защо ли сам аз причинявам си това,

         макар да знам, че ще загубя в таз игра.

© Миро Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Съчуствам ти! Не е лесно да съзнаваш, че си влюбен в кокошка...
  • Не било чааак толкова страшно :Р
    Ще чакам и другите творения в...откровения!
    Наслука!
Propuestas
: ??:??