25 ago 2010, 23:34

Защото 

  Poesía » De amor
697 0 15

 

Ослепях и оглушах,

и като насън до теб живея.

В мислите си те целувам,

в люлката на твоите мечти заспивам.

Не защото си красив и млад,

а защото за любов такава

чакала съм цял живот.

И сега я имам.

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??