30 ago 2013, 21:35

Защото... 

  Poesía » De amor
361 0 0

Защото

 

Защото ми дреме...

Защото те има. И съм докоснат.

Защото боли от обичане

и от усещане боли.

Защото те искам, до лудост.

Защото те дишам, защото те живея.

И ще те изживея като вечност.

В стих и в мистерия. И в сълза.

Защото те има.

Защото ми дреме...

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??