Защото
Защото ми дреме...
Защото те има. И съм докоснат.
Защото боли от обичане
и от усещане боли.
Защото те искам, до лудост.
Защото те дишам, защото те живея.
И ще те изживея като вечност.
В стих и в мистерия. И в сълза.
Защото те има.
Защото ми дреме...
©Ванко Николов(Starkmaster®vn)
© Ванко Николов All rights reserved.