5 sept 2009, 1:39

... Защото 

  Poesía
942 1 2

 

Не те обичам, защото си красив.
Обичам те, защото си себе си.

Не те обичам, защото ме караш да плача.
Обичам те, защото винаги, когато го правя, държиш ръката ми.

Не те обичам, защото се смееш с мен.
Обичам те, защото ме караш да се усмихвам.

Не те обичам, защото си като всички.
Обичам те, защото си единствен сред тълпата.

Не те обичам, защото ми казваш, че съм красива.
Обичам те, защото ме караш да се чувствам така.

Не те обичам, защото си с мен всеки ден.
Обичам те, защото, когато искам, винаги си тук.

Не те обичам, защото ми казваш, че очите ми са хубави.
Обичам те, защото в тях четеш душата ми.

Не те обичам, защото говориш много.
Обичам те, защото дори и тишината с теб е красива.

Не те обичам, защото ми пишеш любовни съобщения.
Обичам те, защото с тях ми показваш, че съм единствена.

Не те обичам, защото ме наричаш „Слънце”.
Обичам те, защото в моя свят слънцето си ти.

Не те обичам, защото ще си с мен завинаги.
Обичам те, защото те има.

Не те обичам, защото споделяш любовта си с мен.
Обичам те, защото ме караш да изпитвам нещо велико.

Не те обичам, защото сме едно.
Обичам те, защото без тебе няма мене.

© Ивелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??