13 jun 2007, 9:47

ЗАЩОТО АЗ РЕШИХ 

  Poesía
544 0 5
Душата ми простена глухо.
Но аз реших!
Не трябва да боли!
Сърцето ми заби по-лудо.
Но аз реших!
Затова не ме моли!
              Кори ме, обвинявай!
              Но пък не се надявай!
              Защото аз реших!
              ПРОЩАВАЙ!    


                                                МАГИ                     

© Магдалена Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??