13 feb 2007, 12:07

ЗАЩОТО АЗ СЪМ САМО ЖЕНА 

  Poesía
644 0 3


На...
(Рубая)

С усмивка към жадния поднесе глътка солена вода

в кристалната чаша на своята красота.

А после в сърцето: - Не си достоен и повече забрави!

Втори път НЕ! Защото аз съм Жена!...

(11-12.02.07)

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??