30 jun 2017, 17:33

Защото искам 

  Poesía
476 1 5

И не защото трябва,
а защото искам –
тръгвам пак на битка с вятъра.
Поемам риска.
И ударите неочаквани,
и лошите очи в гърба.

 

Все ще познае в мене някой
човека. По съдба.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??