Jun 30, 2017, 5:33 PM

Защото искам 

  Poetry
477 1 5

И не защото трябва,
а защото искам –
тръгвам пак на битка с вятъра.
Поемам риска.
И ударите неочаквани,
и лошите очи в гърба.

 

Все ще познае в мене някой
човека. По съдба.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??