19 ene 2014, 22:07

Защото си далече... 

  Poesía
302 1 0

Ако заплача,

плачът ми ще стигне ли до теб?

Ако се усмихна,

ще  видиш ли усмивката ми?

Ако съм щастлива,

ще разбереш ли?

Ако съм самотна,

ще ме утешиш ли?

Не знаеш. Не би могъл.

Защото всичко е тъй дълбоко спотаено.

Запазено.

И бавно ме разяжда.

Защото си тъй далеч от мен...

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??