17 jul 2012, 12:48

Защото те обичам! 

  Poesía » De amor
845 1 1

През огъня на ада ще премина. 

Война с дявола ще водя.           

Земята с екскалибур ще разсека. 

Света в краката ти ще срина.          

Любовта като подарък ще обвия.      

Защото те обичам!

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Идеята е страхотна, римата я няма никаква!
Propuestas
: ??:??