4 abr 2014, 7:45

Защото теб те има... 

  Poesía » De amor
743 0 0

Защото теб те има

В мен горят шепа тишини.
Сбъдвам откровение и вяра,
случвам надежда, съдба и любов.
Стих съм, пиша се с обичане
и в сълза се стичам  в душата.
Защото теб те има, има те
и жадно, жадно те обичам...

© Ванко Николов (Starkmaster°    ®vn) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??