4.04.2014 г., 7:45 ч.

Защото теб те има... 

  Поезия » Любовна
660 0 0

Защото теб те има

В мен горят шепа тишини.
Сбъдвам откровение и вяра,
случвам надежда, съдба и любов.
Стих съм, пиша се с обичане
и в сълза се стичам  в душата.
Защото теб те има, има те
и жадно, жадно те обичам...

© Ванко Николов (Starkmaster°    ®vn) 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??