9 oct 2007, 12:21

Заслужавам ли това 

  Poesía
843 0 2
 

Сълзи блестят

по бялата плът.

Сърцето ме боли,

защото в него си ти.

Момчето мечта

с мен се подигра.

Сега седя сама

и се питам

с какво заслужих това?

© Ива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??