ЗАСТРЕЛЯЙ МЕ
Застреляй ме със погледа си влюбен,
в краката ти да падна онемял.
Не искам да се скитам сам, прокуден,
в очите ти надежда невидял!
Дъха ми спри с целувки разжарени,
а после дъх ми дай - да ме спасиш!
За обич сме със тебе сътворени,
желая с мене вечно да вървиш!
Под стъпките ни детелина росна
да расне и да пръска аромат,
а щом с ръце горещи те докосна,
небето да ни праща благодат!
© Радко Стоянов Todos los derechos reservados