27.02.2014 г., 11:25 ч.

Застреляй ме 

  Поезия » Любовна
564 0 0

 

ЗАСТРЕЛЯЙ МЕ

 

Застреляй ме със погледа си влюбен,

в краката ти да падна онемял.

Не искам да се скитам сам, прокуден,

в очите ти надежда невидял!

 

Дъха ми спри с целувки разжарени,

а после дъх ми дай - да ме спасиш!

За обич сме със тебе сътворени,

желая с мене вечно да вървиш!

 

Под стъпките ни детелина росна

да расне и да пръска аромат,

а щом с ръце горещи те докосна,

небето да ни праща благодат!

 

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??