4 feb 2017, 11:12

Затопляне 

  Poesía
286 1 1

Затоплена душата се отпусна,
ледът отново се превръща във вода,
лъч погали хладината,
от топъл допир кръвта се разигра.

 

Разпускат капки острите висулки,
сълзи се стичат, радостни от топлина,
потрепват бисерно и тичат, 
за да се влеят във река.

 

Дъхът ти вече ще ме стопли,
усещам го, под кожата върви,
достига до премръзналите клетки, 
за нов живот ще ги размрази.
 

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Какво затопляне?Това е истинска климатична промяна в душевната"ледена епоха".
Propuestas
: ??:??